More


  CERTITUDINI. Noi ZBORURI ÎN EUROPA de la Satu Mare. PARISUL, în FRUNTEA LISTEI

  =

  Sunt şanse ca din primăvara anului viitor de pe Aeroportul Internaţional Satu Mare să fie executate mai multe curse internaţionale în Europa. În capul listei este Parisul, însă se negociază şi rute din Germania, Spania sau italia.

  Anunţul a fost făcut astăzi, de către directorul Aeroportului Internațional Satu Mare, Mihai Pătrașcu, în cadrul conferinţei de presă prilejuită de lansarea, de la Satu Mare, a cursei charter spre Tunis de vara anului viitor.

  Astfel, cu aceeaşi ocazie, directorul Aeroportului Internațional Satu Mare, Mihai Pătrașcu, a declarat că există șanse reale pentru introducerea unor noi zboruri de la Satu Mare spre destinații din vestul Europei. Conducerea Aeroportului Satu Mare se află în fiecare săptămână în contact cu diferite companii aeriene, iar începând de anul viitor Sătmarul ar putea avea noi zboruri, spune directorul Mihai Pătrașcu. Acesta a mai precizat că Franța este o destinație pe care Aeroportul o are în vedere, dar și Germania și Italia, țări în care trăiesc mulți români.

  “În fiecare săptămână suntem în relaţii cu câteva companii aeriene şi eu sper ca anul care vine să ne aducă şi alte veşti bune. Aş putea să spun ţările înspre care noi ne dorim, în primul rând Franţa este o destinaţie pe care o dorim de la Satu Mare, apoi este Germania o destinaţie mult dorită dar şi Italia pentru că sunt mulţi români din zonă plecate în aceste trei zone. Nu depinde doar de noi, eu sper să se materializeze, este o creştere a traficului în ultimul timp, nevoia de trafic există, şansele nu ţin numai de noi ci şi de posibilitatea fizică a companiei aeriene să ofere aeronave potrivite. Eu aş trece de 50% şanse”, a spus Pătraşcu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img