More

    EVENIMENT. Screening GRATUIT pentru depistarea la TIMP a DIABETULUI zaharat

    Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului Zaharat, Spitalul Judeţean de Urgență şi Consiliul Județean Satu Mare, împreună cu Lions Club “Someș” Satu Mare, organizează un eveniment în beneficiul populației județului Satu Mare.
    Consiliul Județean Satu Mare și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, cu sprijinul Lions Club “Someș” Satu Mare invită sătmărenii, joi, 14 noiembrie 2019, de Ziua Mondială a Diabetului Zaharat, la o campanie de investigații gratuite. Evenimentul se va desfășura la parterul Complexului Comercial Shopping City Satu Mare, de pe strada Careiului nr. 17, între orele 10:00 și 17:00.
    Cu sprijinul Lions Club “Someș” Satu Mare, partener de peste 10 ani al acestui eveniment, precum și a secției Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare dorește să vină în ajutorul populației din județul Satu Mare, pentru a preveni morbiditatea și mortalitatea provocată de afecțiuni cardiovasculare.
    Cei care doresc să beneficieze de aceste investigații, pentru un rezultat cât mai corect, sunt rugați să nu consume niciun aliment cu minimum 2 ore înainte de a se prezenta la consult.
    Cu această ocazie, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare așteaptă cât mai multe persoane pentru a-și duce la îndeplinire scopul de a preveni și, pe cât posibil, de a diminua această cauză a deceselor în rândul populației județului Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE