More


  EXIT-POLL. Unul dintre candidați CONDUCE DETAȘAT. Cel mai probabil va fi PREȘEDINTE

  - Advertisement -

  Gazeta de Nord Vest este în măsură să vă prezinte rezultatele unor exit-poll-uri făcute aproape în timp real. Unul dintre candidați conduce detașat deși dimineață scorul era foarte strâns.

  La primele ore după deschiderea secțiilor de votare, rezultatul exist-poll-urilor arătau o oarecare egalitate între cei doi candidați.

  Apoi, odată cu trecerea timpului candidatul Klaus Iohannis începe să se distanțeze față de Viorrica Dăncilă. Astfel, la ora 12.00, se ajunge la un scor de 57% la 43% pentru Iohannis.

  Diferenţa dintre cei doi candidaţi din turul II al alegerilor prezidenţiale creşte, potrivit datelor din cele două exit-poll-uri de pe piaţă la ora 16.00, precizează surse oficiale pentru STIRIPESURSE.RO.

  Astfel, potrivit sondajului CURS-Avangarde, Klaus Iohannis este la 61% în preferinţele electoratului, faţă de 58% la ora 14.00. Viorica Dăncilă este la 39%, în scădere cu trei procente faţă de ora 14.00.

  Sondajul IRES arată o diferenţa ceva mai mică, 60%-40% în favoarea lui Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice.

  Aproape sigur, diferența va fi mult mai mare după ce vor fi numărate voturile din Diasporă, unde, până la ora 16.00, au votat deja peste 740.000 de votanți, circa 10% din voturile realizate în țară. Dintre aceste voturi, majoritatea vor merge la Klaus Iohannis.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img