More


  FAKE NEWS! UDMR Satu Mare NU ÎL SUSȚINE pe Iohannis la prezidențiale.

  - Advertisement -

  Senatorul UDMR de Satu Mare, Turos Lorand, precizează că formațiunea politică pe care o reprezintă NU ÎL SUSȚINE pe Iohannis la alegerile de duminică în ciuda faptului că cei din conducerea PNL Satu Mare au afirmat acest lucru.

  Colegii de la Portal SM au preluat o declarație al președintelui PNL Satu Mare, Adrian Albu, despre care susțin că au și dovada audio (lucru de care suntem convinși), potrivit căruia UDMR Satu Mare susține candidatul PNL la președinția României.

  La scurt timp după ce PortalSM a publicat această știre, a apărut reacția senatorului UDMR Turos Lorand, care a calificat această informație drept FAKE NEWS, adică ȘTIRE FALSĂ!

  El a precizat cu subiect și predicat că UDMR nu îl susține pe candidatul PNL la prezidențiale și că ceea ce a declarat Albu este o minciună.

  ”Poziția UDMR referitor la turul doi al alegerilor prezidențiale:
  Niciunul dintre candidați nu a cerut sprijinul UDMR sau al maghiarilor în turul doi al alegerilor prezidențiale. În aceste condiții nu putem acorda sprijinul nostru niciunuia dintre ei, nu facem campanie pentru niciun candidat.
  Noi avem încredere în înțelepciunea alegătorilor noștri. Îi îndemnăm să iasă la vot și să decidă înțelept”, este poziția lui Turos Lorand.

  Cum era de așteptat, social democrații sătmăreni au reacționat la declarațiile false făcute de către Adrian Albu.

  Senatorul PSD de Satu Mare, fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș și-a exprimat dezamăgirea față de minciunile PNL Satu Mare afirmând că acesta este nivelul conducerii formațiunii politice sătmărene.

  ”Este dezamăgitor nivelul la care a ajuns PNL Satu Mare, să forțeze o poziție a UDMR inițiind și distribuind FAKE NEWS, respectiv că liderul UDMR ar urma să facă declarații de susținere a lui Klaus Iohannis. Acesta este nivelul…”, a spus Gabriel Leș.

  La rândul său, deputatul PSD de Satu Mare, fostul ministru al Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a afirmat că este incredibilă josnicia celor din PNL și că, dacă ar fi să ne luăm după ei, nici nu ar mai trebui organizate alegerile.

  ”Incredibil, dar adevărat! Senatorul Lorand Turos acuză PNL Satu Mare că distribuie fake news atunci când anunță că UDMR l-ar susține pe Klaus Iohannis în turul 2.

  Dacă ar fi sa ne luăm după liberali, nici nu ar mai trebui organizate alegerile.

  Din fericire, nu este așa. Putem pune dezinformarea pe seama entuziasmului liberal, dar vom vedea adevărul la vot!

  Duminică mergem la vot cu încredere și votăm cu inima!”, a spus Ioana Bran.

  O reacție fermă a avut și consilierul PSD din Consiliul Local Satu Mare, Ciprian Crăciun.

  ”O parte din conducerea PNL Satu Mare, a susținut astăzi (n.r.-ieri) o conferința de presă, condusă de către Viceprimarul Municipiului și președintele PNL Satu Mare Albu Adrian și deputatul PNL- Romeo Nicoară.

  Oare este o gafa de proporții a viceprimarului Albu sau si-a dat seama de valoarea celui pe care il sustine. In cadrul conferintei acesta indeamnă lumea să iasă la vot și să scape de Klaus Iohannis, acesta fiind chiar candidatul lor pentru președinția României.

  Adevărul este că și eu îmi doresc să scăpăm de actualul președinte…prietenii știu de ce!

  Pe lângă gafa de neiertat a domnului viceprimar, acesta îndeamnă electoratul să iasă la vot, nimic greșit până aici dar vine continuarea…si acesta a mentionat că urmează ca reprezentanții partidului UDMR Satu Mare să transmită un mesaj oficial în acest sens, dar mesajul nu a mai venit!

  Ghinion!!!

  Redau declarația președintelui PNL Satu Mare: “Le mulţumesc celor de la USR, celor de la FDG şi le mulțumesc anticipat celor de la UDMR, am înţeles că o să apară în cursul după amiezii un comunicat de presă interviu al domnului Pataki Csaba, președintele organizației județene de sprijin pentru dl. Iohannis”.

  Astașat vă las o poză, vă lămuriți singuri de cât sprijin bebeficiază Albu și Iohannis din partea UDMR Satu Mare

  Senatorul Lorand Turos ne arară ca tot ce a spus presedintele PNL Satu Mare este fake !”, este poziția lui Ciprian Crăciun.

  PRECIZARE. Catalogarea FAKE NEWS nu se referă la informația în sine publicată de Portal SM, ci la știrea FALSĂ distribuită de conducerea PNL Satu Mare prin declarația lui Adrian Albu, declarație care nu a avut susținere din partea UDMR.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img