More


  FILARMONICA are DIRECTOR. Kovács-Pistuka Emőke a CÂȘTIGAT concursul de MANAGER al Filarmonicii „Dinu Lipatti” Satu Mare

  - Advertisement -

  În urma desfășurării celor două etape ale concursului de proiecte de management – analiza proiectelor de management, respectiv susținerea proiectelor de management, cei 4 candidați au întrunit următoarele punctaje: Kovács-Pistuka Emokő – 9,20 puncte, Boca Ioan – 8,15 puncte, Pitic Ioan Claudiu -7,88 puncte, Boroș Marius Cristian – 7,40 puncte.

  Din Comisia de concurs au făcut parte președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, în calitate de președinte al Comisiei de concurs, respectiv Meleg Vilmos Tibor și Foica Vasile, reprezentanți ai Filarmonicii de Stat Oradea.

  Toate proiectele de management susținute de cei 4 candidați au fost atent pregătite, conținând propuneri foarte valoroase de dezvoltare a instituției de cultură. Îi felicităm pe cei 4 concurenți pentru modul în care s-au prezentat la concurs, iar doamnei Kovács-Pistuka Emőke îi dorim mult succes în implementarea proiectului cu care a câștigat funcția de manager! Filarmonica “Dinu Lipatti” Satu Mare se va bucura în continuare de susținerea Consiliului Județean, astfel încât acest patrimoniu cultural foarte valoros al județului să își păstreze renumele mondial dobândit în ultimii 100 de ani.

  Doamna Kovács-Pistuka Emőke, viitorul manager al Filarmonicii “Dinu Lipatti” Satu Mare, activează în cadrul acestei instituții de cultură din anul 2002, în calitate de artist instrumentist-vioară, fiind șef partidă vioara I. Tododată, este profesor asociat de vioară și muzică de cameră la Liceul de Arte “Aurel Popp” Satu Mare. Kovács-Pistuka Emőke a absolvit Liceul de Muzică “Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, iar la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” Cluj-Napoca a obținut un masterat în arta muzicală, licență în arte – profilul muzică, precum și un certificat de absolvire pentru pregătirea personalului didactic.

  De-a lungul carierei a mai activat ca profesor și instrumentist la Opera Maghiară de Stat Cluj-Napoca, Liceul de Muzică “Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, Escuela Superior de Artes Yucatan, Merida-Mexic și Orquesta Sinfonica de Yucatan, Merida-Mexic. Are, de asemenea, numeroase participări la cursuri de măiestrie în Ungaria, Germania și România, colaborări cu orchestre din țară și străinătate și este membră a orchestrelor de cameră “Consonantia” și “Diletto muzicale”, a cvartetului “FourEver” și a trio-ului “Quasi Cosi”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img