More


  Foto-galerie. LEBĂDA. Cel mai bun raport calitate-preț al produselor pentru casă

  - Advertisement -

  Magazinele LEBĂDA sunt binecunoscute clienților sătmăreni și nu numai, ele oferind soluții la problemele acestora pentru construirea caselor – de la prima cărămidă și până la ultimul finisaj. Crearea unui climat de încredere în calitatea superioară a produselor și un foarte bun raport calitate-preț este preocuparea de bază a familiei Pașca – cea care a pus pe picioare și administrează cu multă pasiune această afacere de succes.

  Mare diversitate de produse  

  Brandul LEBĂDA este fără îndoială un brand al varietății, al unei diversități impresionante de produse care garantează excelență. Printre produsele oferite de magazinele LEBĂDA se numără cabine de duș de ultimă generație, mobilier pentru băi moderne, oglinzi de mai multe mărimi și tipuri, căzi de baie pentru toate gusturile, plăci de gresie, faianță, robinete pentru o gamă largă de nevoi. LEBĂDA este mereu aproape de clienți printr-un personal amabil și bun cunoscător al nevoilor clienților.

  Vopseaua Faur, un produs original Lebăda

  Vopseaua Faur este produsă în localitatea Valea Vinului și este rezultatul original 100% al brandului Lebăda. În limbaj tehnic, Faur este o tencuială decorativă dură, cu aspect de scoarță de copac, ce se utilizează pentru finisaje interioare și exterioare. Aceasta are la bază rășină sintetică în dispersie apoasă, aditivată cu latex siliconat și agregate minerale cu dimensiunea 1.5 mm și 2 mm. Tencuiala decorativă canelată se poate aplica pe orice suprafață de bază minerală precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, plăci de gips-carton și pe vopsitorii vechi rezistente la frecare și uzură.

  LEBĂDA este așadar nu doar un brand de încredere pentru sătmăreni și nu doar sătmăreni – ci și o firmă care aduce mereu inovație și este interesată în a oferi produse și servicii cât mai bune, progresul fiind o valoare fundamentală pe care acest brand este construit.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img