More

  FOTO. TENTATIVĂ de OMOR. Un TATĂ și-a LOVIT FIICA de 15 ani cu un PAR în CAP

  O adolescentă de numai 15 ani a fost la un pas să fie ucisă chiar de propriul său tată. Cel care i-a dat viață a lovit-o pe fată cu un par în cap.

  Scandalul a avut loc ieri după-amiază în localitatea Tătărești. Surse ale Gazetei de Nord Vest susțin că scandalul dintre tată și fiică ar fi izbucnit de la faptul că tânăra ar fi avut un iubit cu care părintele nu ar fi fost de acord.

  Alte surse susțin pentru GNV că, de fapt, tatăl ar fi luat-o pe mama fetei la bătaie, iar adolescenta a sărit să-și apere mama.

  Cert este că, în cele din urmă, tatăl, Andrei M., a pus mâna pe un par și, fără să stea prea mult pe gânduri, și-a lovit în cap fiica, L.M,. de numai 15 ani.

  În urma acestei lovituri, adolescenta și-a pierdut conștiența. Un echipaj al ambulanței a preluat-o pe adolescentă în stare de inconștiență și a transportat-o la Spitalul Județean unde este internată și acum.

  Între timp, polițiștii au demarat cercetările în acest caz și, în funcție de gravitatea faptei, este posibil ca tatăl să fie acuzat de tentativă de omor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE