More


  FOTOGALERIE. Drumul spre unul dintre cele mai cunoscute ȘTRANDURI din județ, MODERNIZAT. Lucrările, RECEPȚIONATE

  - Advertisement -

  Drumul de acces către unul dintre cele mai cunoscute și vizitate ștranduri din județul Satu Mare a fost modernizat în întregime. Lucrarea a fost finanțată de Guvernul PSD prin PNDL I, iar contractul a fost semnat de fosta conducere a Consiliului Județean, vicepreședintele de atunci, Mircea Govor, fiind cel care s-a zbătut pentru a obține fondurile necesare reabilitării integrale a acestui drum județean.

  Lucrare recepționată de actuala conducere a CJ

  Consiliul Județean Satu Mare a încheiat modernizarea drumului județean dintre localitățile Craidorolț-Țeghea-Mihăieni. Această nouă lucrare leagă alte două investiții recente, respectiv drumul județean Mădăras-Craidorolț-Tășnad și drumul județean Mihăieni-Acâș, cu zona turistică a ștrandurilor de la Acâș/Mihăieni și a Mănăstirii Țeghea, pornind din localitatea Craidorolț.

  Acum, accesul către ștrandul Mihăieni se desfășoară acum pe o infrastructură rutieră modernă. Recepția la terminarea lucrărilor s-a făcut în prezența președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și a vicepreședintelui Ioan Rus.

   

  Ținând cont de dezvoltarea turistică a zonei, Consiliul Județean a decis să modernizeze drumul județean 195B dintre Craidorolț – Țeghea – Mihăieni, astfel că în acest moment este posibilă deplasarea pe asfalt, pe o lungime de 6,38 kilometri. Pe sectorul de drum modernizat au fost montate 17 podețe, iar de-a lungul drumului a fost amenajat șanțul de drenaj.

  Pentru siguranța circulației, au fost construite gambioane, iar pe o lungime de 5,5 kilometri, șoferii sunt protejați de parapeți. Au fost montate, de asemenea, indicatoare rutiere, indicatoare hectometrice și kilometrice.

  Contractul de finanțare, semnat de vechea conducere a CJ

  Lucrarea a beneficiat de finanțare din partea Guvernului PSD prin Programul Național de Dezvoltare Locală I, valoarea totală a lucrării fiind de 10,6 milioane de lei.

  Astfel, contractul de finanțare a acestei investiții a fost semnat de vechea conducere a Consiliului Județean Satu Mare.

   

  Vicepreședintele de atunci, Mircea Govor, a făcut toate demersurile necesare astfel încât acest tronson de drum să fie inclus în lista de finanțare prin PNDL I și să intre în reabilitare totală.

  Lucrarea a fost realizată de Drum Construct.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img