More


  FOTOGALERIE. Hram de Sfântul Andrei la Biserica din Curtuiuș

  =

  Biserica din Curtuiuș, una dintre puținele biserici din județul Satu Mare cu hramul Sfântului Apostol Andrei și-a sărbătorit astăzi hramul. La liturghia oficiată de preotul paroh Cosmin Sopoian, biserica a fost arhiplină.

  Printre credincioșii care au fost astăzi la slujba de la Curtuiuș s-a numărat și președintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Radu Roca, consilierul județean Ioan Pop, dar și consilierul loca Octavian Ardelean.

  În predica sa, preotul paroh a vorbit despre Sfântul Apostol Andrei, cel care este considerat apostolul românilor. Despre Sfântul Apostol Andrei se știe că a încreștinat popoarele aflate în preajma Dobrogei de astăzi, aducând, astfel, cuvântul lui Dumnezeu pe actualul teritoriu al României.

  Tocmai de aceea, Sfântul Apostol Andrei este considerat drept ocrotitorul României și a românilor, iar pentru credincioșii bisericii cu hramul care-i poartă numele este un adevărat exemplu de urmat.

  Pe această cale, Redacțiile Gazetei de Nord Vest și Nord Vest TV transmite toate gândurile bune și un călduros LA MULȚI ANI tuturor celor ce poartă numele de Andrei sau Andreea, precum și a numelor derivate din acestea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img