More


  FOTOGALERIE. ”Împreună pentu natură, sănătate și viață!” Acțiune civică organizată de Școala ”Constantin Brâncoveanu” Satu Mare

  - Advertisement -

  În cadrul Săptămânii Educației Globale, cu tema ,,Schimbările climatice”, cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncoveanu” au desfășurat o serie de activități de conștientizare a efectelor negative ale poluării asupra naturii și a vieții oamenilor.

  Pe parcursul întregii săptămâni s-au desfășurat activități în cadrul Proiectului educațional ,,Împreună pentru natură, sănătate și viață!” la care au participat toți elevii școlii sub coordonarea d-nelor învățătoare și ale prof. diriginți. Elevii au vizionat documentare, au realizat planșe tematice, afișe și desene care au făcut obiectul unei expoziții în cadrul școlii.

  Din dorința de a transmite mesajul proiectului educațional dincolo de porțile școlii, unui număr cât mai mare de persoane, la finalul săptămânii s-a desfășurat o acțiune civică care a avut drept  scop lansarea unui apel către comunitate, pentru o mobilizarea generală în vederea salvării naturii și implicit a vieții.

  Elevii claselor a VIII –a A și C, coordonați de consilierul educativ, Prof. Blaga Anca și Prof.de biologie Sabo Camelia au împărțit trecătorilor, din apropierea școlii, pliante cu mesaje de impact pentru coștientizarea faptului că schimbările climatice sunt o consecință a acțiunilor neglijente ale oamenilor asupra mediului.

  Informațiile ne-au fost furnizate de către coordonatorii proiectului educațional.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img