More


  FOTOGALERIE. Tot mai MULȚI sătmăreni, DECIȘI să voteze cu VIORICA DĂNCILĂ. Un președinte muncitor și implicat

  - Advertisement -

  Senatorul Gabriel Les, deputatul Ioana Bran, consilierii municipali Ciprian Crăciun, Manuela Rogoz și Hornar Vasile, secretarul executiv Cecilia Marinescu și echipa de campanie de la municipiu au vorbit ieri despre toate acestea cu cetățenii din cartierul Solidarității și străzile adiacente.

  Cu această ocazie, au fost prezentate crezurile social-democraților cu privire la al doilea tur de scrutin la prezidențiale.

  ”Credem într-o Românie care prețuiește, mai presus de orice, grija față de fiecare român, în care lupta de zi cu zi a fiecărei instituții este pentru a rezolva cele mai urgente probleme ale oamenilor, și nu aceea de a ieși din blocajele impuse de politicieni.

  Credem în România fără duble standarde față de diferite categorii sociale, în care tăierile de salarii și pensii și concedierile, ca soluție de regândire a bugetul statului, să nu mai aibă loc niciodată”, spun social democrații sătmăreni.

  În urma acestor întâlniri, se poate trage concluzia că tot mai mulți sătmăreni vor vota duminică Viorica Dăncilă la prezidențiale.

  ”Am obținut promisiunea că duminică, sătmărenii vor vota cu inima pentru un președinte muncitor și implicat”, au mai spus social democrații sătmăreni.

  Mai mult decât atât, sătmărenii au fost invitați să se prezinte duminică la urne și să VOTEZE VIORICA DĂNCILĂ!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img