More


  Încerca să tâlhărească o femeie. PRINS de un polițist, aflat în concediu medical

  - Advertisement -

  Un polițist, aflat în concediu medical, a prins în flagrant delict un bărbat care încerca să tâlhărească o femeie, de 64 de ani, în municipiul Satu Mare.

  La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 20.50, comisar de poliție Pop Călin din cadrul Serviciului de Ordine Publică a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în timp ce se afla la plimbare cu soția sa, a intervenit să apere o femeie, de 64 de ani, din municipiul Satu Mare, care era victima unei tâlhării comisă de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Doba, pe care a reușit să îl imobilizeze și să îl rețină până la sosirea patrulei de ordine publică, la fața locului.

  Gestul polițistului este cu atât mai mult plin de curaj și simț civic, cu cât acesta se află în concediu medical întrucât în urmă cu puțin timp a suferit o intervenție medicală pe cord, acest lucru însă nu l-a împiedicat să folosească forța fizică pentru a apăra viața unei sătmărence și pentru a imobiliza un infractor.

  Experiența pe care polițistul a dobândit-o în cei aproape 27 de ani de când își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a făcut ca și această misiune, ca multe altele la care a participat, să aibă un final pozitiv.

  Persoana bănuită de tâlhărie a fost reținută pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale a Poliției municipiului Satu Mare, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

  Ieri, 17 noiembrie a.c., în urma prezentării în fața instanței de judecată, Judecătoria Satu Mare a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img