More


  Lansări de carte la Muzeul Judeţean Satu Mare

  =

  Sub auspiciile Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Casa Corpului Didactic DARIU POP Satu Mare și a Muzeului județean Satu Mare au fost lansate marți, 26 noiembrie, două cărți de referință pentru istoria județului Satu Mare. Aceste lansări de carte au avut loc în sala de ședințe a Muzeului Județean din Satu Mare, la care au participat: profesori, oameni de cultură, scriitori și jurnaliști sătmăreni.

  Prof.dr. IOAN VIMAN și-a lansat cartea „Contribuții la istoria învățământului sătmărean, de la începuturi până în 1940”. Cartea prof.dr. Ioan Viman a fost prezentată celor prezenți la lansare de către dr. Daniela Bălu – directorul Muzeului Județean Satu Mare și dr. Viorel Câmpeanu de la Biblioteca Județeană din Satu Mare. Cea de a doua carte lansată:„O istorie a învățământului sătmărean postbelic” este semnată de profesorii: RADU DAVID și DANIELA GOVOR.

  Cele două cărți pot fi găsite și la Biblioteca Județeană din Satu Mare, iar cei interesați de istoria învățământului sătmărean vor găsi în paginile lor „un adevărat izvor bibliografic”, care conține o multitudine de informații atent selectate și prelucrate de autorii celor două cărți.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img