More


  MACABRU. Două persoane au DECEDAT în propriul apartament. INTOXICAȚI cu monoxid de carbon

  - Advertisement -

  Două persoane, soț și soție, din municipiul Satu Mare au decedat, ieri seară, în propriul lor apartament. Din primele cercetări, se pare că cei doi au murit intoxicați cu monoxid de carbon.

  Miercuri seara, în jurul orei 20.00, pompierii sătmăreni au fost sesizați să intervină pentru deblocarea unie uși a unui apartament situat la etajul al patrulea într-un imobil de pe strada Dariu Pop. Pompierii au reușit să intre în interior, însă aici au găsit două persoane decedate. În acest moment au solicitat intervenția polițiștilor și a pompierilor.

  La scurt timp, la fața locului a ajuns și poliția care a reușit să identifice cine sunt cele două persoane.

  ”La ora 20.15, am fost sesizați prin 112 despre faptul că două persoane, de 76 și 78 de ani, au fost găsite decedate în apartamentul lor. Din primele date, se pare că cele două persoane decedate s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. În cauză s-a întocmit dosar penal însă nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

  Este primul caz înregistrat în acest sezon rece când sătmăreni au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Autoritățile atrag atenția cetățenilor să se pregătească temeinic pentru iarnă, să curețe coșurile de fum, să verifice instalațiile de încălzire, mai ales cele pe gaz și combustibil solid sau lichid tocmai pentru a preîntâmpina astfel de nenorociri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img