More


  Peste 140 de sancțiuni în valoare de aproximativ 53 000 de lei

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 1 – 3 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 53 000 de lei.

  Astfel, în perioada 1 – 3 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 53 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

  Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au depistat la data de 1 noiembrie a.c., un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Tătărești, în timp ce transporta cu  un autovehicul 4 mc de material lemnos pentru care nu a putut prezenta acte de proveniență.

  Conducătorul auto a fost sancționat contravențional iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img