More


  Peste 80 de sancțiuni aplicate de polițiști, în valoare de aproximativ 38 000 de lei

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 31 octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 38 000 de lei.

  Astfel, la data de 31 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 38 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto, 8 dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, fiind filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h și 125 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

   

  Totodată, au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare pentru anvelope de alte dimensiuni și noxe poluante peste limita legală admisă.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img