More


  POZIȚIE. Kereskenyi îl CRITICĂ pe Iohannis. ”Aș dori niște chestii concrete, nu să ațâțe tot timpul spiritele între Palate”

  - Advertisement -

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, l-a criticat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, pe candidatul PNL la prezindențiale, Klaus Iohannis.

  Chiar dacă nu a specificat cu cine va vota sau pe cine susține, primarul a spus că își dorește un președinte care să rezolve problema vizelor americane, să nu se întoarcă acasă doar cu o șapcă de baseball, a intrării României în Spațiul Schengen, și că așteaptă lucruri concrete și să nu tot ațâțe spiritele între Palatele Cotroceni și Victoria.

  ”Eu aș dori să iasă toată lumea la vot. Eu nu sunt un tip indecis, dar eu, personal, nu aș putea să spun cu mâna pe suflet astăzi ca cineva să voteze cu x sau cu y. Din foarte multe motive, sunt multe reproșuri. Dar, dacă ne uităm în viitor cu optimism, eu aș dori ca peste cinci ani să putem spune ca un președinte al României să contribuie sau să rezolve eliminarea vizelor americane, la intrarea României în Schengen, și nu cu o șapcă de baseball. Asta aș dori eu, niște chestii concrete, nu să ațâțe tot timpul spiritele între Palate. Asta ar fi ok, în rest, fiecare să voteze cum crede de cuviință”, a spus Kereskenyi, citat de PresaSM.

  Este cât se poate de evident că primarul Gabor Kereskenyi făcea referire la actualul președinte al României și este evident faptul că acesta nu reprezintă o soluție concretă pentru el.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img