More


  FOTO. Proiectele primăriei prind contur la Medieșu Aurit

  - Advertisement -

  Primăria din Medieșu Aurit are în derulare numeroase proiecte care au menirea de a îmbunătății nivelul de trai în comună. Indiferent că vorbim despre o infrastructură îmbunătățită sau progrese în cultură, Medieșu Aurit este o comună care poate fi dată drept exemplu pozitiv în județul Satu Mare.

  Se muncește intens la extinderea utilităților, după cum a declarat primarul Marian Torok: “Lucrăm la extinderea rețelei de apă, canalizare pe strada Principală. Undeva de la jumătatea lunii noiembrie dăm drumul cu extinderea la gaz pe strada Locuri Noi. Am primit autorizația pentru extinderea licenței pentru introducerea gazului în satul Românești, pe care anul viitor în primăvară, vom reuși să o și facem.”

  De asemenea, comuna Medieșu Aurit va avea o bază sportivă îmbunătățită și un nou cămin cultural la Băbășești. “Vrem să modernizăm baza sportivă cu un nou vestiar pentru care avem proiectul și sperăm să obținem inclusiv finanțare de la firmele locale. Am demarat lucrările pentru căminul de la Băbășești totodată. Suntem foarte avansați în acest proces. Pereții sunt ridicați deja. Sperăm, dacă timpul ține cu noi, să reușim să îl inaugurăm cât mai curând posibil. O realizare mare este că am reușit să obținem toate hârtiile și autorizațiile având în vedere birocrația mare pentru un asemenea proiect.” – a spus primarul comunei Medieșu Aurit, Marian Torok

  Medieșu Aurit are așadar activitate intensă, o dezvoltare din ce în ce mai înfloritoare și o primărie care se îngrijește de nivelul de trai al cetățenilor.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img