More


  Proiectul „Ajutoarele lui Moș Crăciun”, la cea de-a 3-a ediție. Și TU poți ajuta

  =

  Ajutoarele lui Moș Crăciun se pregătesc să ofere sute de zâmbete și anul acesta copiilor nevoiași din Satu Mare. Proiectul „Ajutoarele lui Moș Crăciun”, organizat de către Asociația “Apel la Acțiune”, a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediție. Peste 300 de copii din familii nevoiașe și Centre de Plasament din județul Satu Mare i-au trimis deja Moșului scrisori ce cuprind lucruri la care visează de un an de zile.

  Echipa asociației invită cu drag sătmărenii să se alăture acestui proiect de suflet. Crăciunul înseamnă bucuria de a oferi, iar organizatorii, alături de voluntarii și participanții acestui eveniment, au înțeles acest lucru. Ajutoarele lui Moș Crăciun își propun să aducă și anul acesta sute de zâmbete pe fețele micuților din familii nevoiașe și centrele de plasament din județul nostru.

  Al 3-lea an, ajutoarele de nădejde ale Moșului sunt Mihai Huzău, Renato Crismar, Anca Pușcaș, Alexandru Șuta și Anișoara Ienășoiu, alături de o armată de sătmăreni inimoși care vor face tot posibilul să îndeplinească dorințele copiilor. Primele două ediții, peste 1000 de persoane s-au alăturat proiectului și au oferit împreună peste 700 de cadouri micuților.

  Prima parte a proiectului va consta în îndeplinirea dorințelor din scrisorile copiilor, iar a doua parte în donații și sponsorizări care să acopere nevoile materiale de bază ale acestora. În 2018 au fost achiziționate o mulțime de bunuri, precum centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier și a fost amenajată o cameră de studiu la una dintre casele de copii. Donațiile pot fi strânse de luni până vineri între orele 14:00 și 20:00 și sâmbătă între 14:00 și 18:00 la Atelierul Moșului de la subsolul Hotelului Dana 2, din Piața Libertății numărul 2, locul din care se pot ridica și scrisorile. Cadourile pot fi achiziționate, pregătite și ambalate până în data de 9 decembrie, iar Moșul împreună cu cei care doresc să îl însoțească le va dărui copiilor în data de 20 – 22 decembrie. Oricine dorește să fie ajutorul lui Moș Crăciun în iarna aceasta, este așteptat și rugat să contacteze Asociația “Apel la Acțiune” la numărul de telefon 0755 814 892, adresa de e-mail contact@apellaactiune.ro sau pe pagina de Facebook – Asociația “Apel la Acțiune”, președinte al cărei asociații este Mihai Huzău.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img