More


  REALIZARE. ZECE puncte de încărcare RAPIDĂ a MAȘINILOR ELECTRICE la Satu Mare

  - Advertisement -

  Vești extraordinar de bune pentru sătmărenii care vor să își achiziționeze autoturisme electrice sau care au deja astfel de autoturisme. În municipiul Satu Mare vor fi înființate zece puncte de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

  Noi stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile : Reșița, Giurgiu, Satu Mare, vor fi finanțate din Fondul pentru Mediu.

  Administrația Fondului pentru Mediu a aprobat joi, 14 noiembrie 2019, dosarele acceptate în cadrul Programului privind instalarea stațiilor de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ.

  Primăria Municipiului Satu Mare va beneficia de o finanțare de 950.000 lei, pentru montarea unui număr de cinci stații de reîncărcare cu zece puncte reîncărcare rapidă echivalente.

  Primăria Municipiului Reșița va beneficia de o finanțare de 936.149 lei, pentru montarea unui număr de cinci stații de reîncărcare cu zece puncte reîncărcare rapidă echivalente.
  Primăria Municipiului Giurgiu va beneficia de o finanțare în valoare de 760.000 lei, pentru montarea unui număr de patru stații de reîncărcare cu opt puncte reîncărcare rapidă echivalente.

  Programul este deschis până pe data de 13 decembrie 2019, fiind publicat pe site-ul AFM.

  Până în prezent , pe tot cuprinsul municipiului Satu Mare nu există mai mult de trei stații de încărcare rapidă a mașinilor electrice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img