More


  Sătmărean căutat de rude

  - Advertisement -

  După mai biune de 15 ani de când nu a mai luat legătura cu el, o sătmăreancă își caută unchiul plecat în țări străine și cere ajutorul internațiulor în acest sens. Bărbatul este născut în Satu Mare, însă a plecat să lucreze în străinătate, iar familia a pierdut orice legătură cu el.

  Nepoata bărbatului, Erdei Greti Mano, a postat în urmă cu câteva zile două fotografii cu unchiul său, în speranța că poate cineva îl recunoaște și are informații despre unde s-ar putea afla acesta.

  ,,Aș dori să vă cer ajutorul! Îl caut pe unchiul meu pe care nu l-am văzut de mai bine de 15 ani. Numele lui este ANTKU CRISTIAN (KRISZTIÁN) și s-a născut în România, în județul Satu Mare. Ce știm despre el este că a plecat la muncă în Portugalia, însă nu știm dacă se mai află acolo. Aș dori să vă rog să distribuiți aceste informații, poate cineva îl recunoaște și putem să-l contactăm. Dacă îl recunoașteți pe bărbatul din imagine vă rog să mă contactați”. Așadar, cine știe ceva despre acest bărbat este rugat să ia legătura pe facebook cu Erdei Greti Mano.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img