More


  Sătmărenii pot accesa proiecte de milioane de euro

  - Advertisement -

  Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului din Ungaria, în calitate de Autoritate de Management (MA), a lansat pe 14 noiembrie 2019, cel de-al treilea apel de propuneri al Programului ENI CBC Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2014-2020, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din Republica Slovacă, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România și Ministerul Dezvoltării Economiei, Comerțului și Agriculturii din Ucraina, funcționând în calitate de Autorități Naționale (NA) ale Programului.

  Perioada de apel este 14 noiembrie 2019 – 13 februarie 2020, iar cererea de propuneri este de 17,3 milioane EUR. Aplicanții pot opta pentru o gamă largă de proiecte care acoperă, printre altele, cultura, mediul și gestionarea dezastrelor. Cei interesați vor fi invitați să participe la Info Day la Baia Mare pe 26 noiembrie, iar în ianuarie 2020 va avea loc un eveniment similar si în Satu Mare. În ambele cazuri este necesară înregistrarea prealabilă.
  Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară a Judetului Satu Mare, pe Őri Pákay Franciska la adresa de email oripakay@gmail.com. O descriere detaliată a cererii de propuneri, inclusiv zona eligibilă, regulile de eligibilitate și depunere, precum și informații despre procesul de selecție, pot fi găsite în ghidurile de cerere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img