More


  Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 13 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 45 700 de lei.

  Astfel, la data de 13 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 45 700 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare. 

  Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au depistat la data de 13 noiembrie a.c., un bărbat, de 51 de ani, din localitatea Păulești, în timp ce transporta cu un autovehicul 3,5 mc de material lemnos, pentru care nu a putut prezenta acte de proveniență.

  Tot ieri, au depistat și un minor, de 16 ani, din comuna Culciu, în timp ce transporta cu un atelaj hipo 0,62 mc de material lemnos, de asemenea, fără a putea prezenta acte de proveniență.

   

  Ambele persoane au fost sancționate contravențional iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img