More


  Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 15 – 17 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 75 000 de lei.

  Astfel, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 75 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 21 de conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

  Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați la data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 03.20, despre producerea unui eveniment rutier pe strada Nicolae Golescu, din municipiul Satu Mare.

  În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul conducerii imprudente a intrat în coliziune cu 7 autovehicule care se aflau parcate pe strada Nicolae Golescu.

  În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea tuturor autovehiculelor implicate. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  În cauză polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, a conducătorului auto, pentru 90 de zile.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img