More


  Simpozionul ştiinţific Eroii Neamului -10 ani

  - Advertisement -

  În organizarea Asociaţiei Civica Tempora, cu sprijinul Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului şi a Consiliului Judeţean Satu Mare s-a desfăşurat luni, 04 noiembrie 2019, de la ora 17,00, la Teatrul de Nord din Satu Mare simpozionul ştiinţific „Eroii Neamului-10 ani”.
  Invitaţii speciali ai evenimentului au fost conf. univ. dr. preot Constantin Necula din Sibiu şi conf. univ. dr. Ion Cârja din Cluj-Napoca.

  În cadrul evenimentului, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip i-a oferit o diplomă de excelenţă colonelului în rezervă Voicu Şichet, pentru contribuţia decisivă în continuitatea noii serii a publicaţiei sătmărene “Eroii Neamului”. De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a înmânat o plachetă festivă din partea colegilor din asociaţia în care activează colonelul în rezervă.

  Manifestarea face parte din proiectul “Editarea revistei Eroii Neamului şi organizarea simpozionului ştiinţific Eroii Neamului-10 ani”.

  Înainte de începerea evenimentului, la ora 16,30, la statuia Soldatului Necunoscut din Piaţa Libertăţii organizatorii şi autorităţile judeţene sătmărene au depus câte o coroană de flori.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img