More


  SUPER-AMENZI. Două supermarket-uri din Satu Mare, ”ARSE” de DSVSA. Atentau la SĂNĂTATEA sătmărenilor

  - Advertisement -

  Două supermarket-uri din municipiul Satu Mare au fost aspru sancționate de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare.

  Ceea ce au găsit aceștia în urma controalelor efectuate la cele două supermarket-uri nu era altceva decât un atentat la sănătatea sătmărenilor.

  ”Pentru deficiențele constatate în urma verificărilor în teren, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.200 lei, din care două amenzi contravenționale în valoare de 11.200 lei pentru două Supermarketuri, din Satu – Mare. Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, privind întreținerea spațiilor de depozitare și de valorificare a produselor alimentare, precum și a instalațiilor și utilajelor de lucru folosite”, se arată într-un comunicat al DSVSA Satu Mare.

  Din păcate, legislația în vigoare nu ne permitem să dăm publicității numele celor două supermarket-uri deoarece există posibilitatea ca acestea să conteste în instanță decizia luată de inspectorii DSVSA. Astfel că, până la pronunțarea unei sentințe definitive și irevocabile, numele celor două supermarket-uri nu poate fi dat publicității.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img