More


  ȚEAPĂ. O familie din Satu Mare a rămas FĂRĂ MAȘINĂ. INCREDIBIL cum le-a fost FURATĂ

  - Advertisement -

  O familie din Satu Mare a trece prin momente dificile în aceste momente. Mașina de familie, un Mercedes Vito, în valoare de aproximativ 7000 de euro, le-a fost furată tocmai de către cei care trebuia să le-o aducă acasă. Culmea, sătmărenii au și plătit pentru asta.

  Toată povestea a relatată în exclusivitate pentru Gazeta de Nord Vest de către sătmăreanca Mariana Bichir.

  Potrivit acesteia, toată familia s-a mutat în Anglia unde au mers cu mașina lor personală, un Mercedes Vito cu numărul de înmatriculate SM 21 NOE.

  Cum în Anglia nu se poate circula mai mult de șase luni cu o mașină cu numere românești, familia din Satu Mare a decis să trimită mașina acasă pe o platformă.

  Au căutat în stânga și dreapta, și, în cele din urmă, au găsit pe OLX o firmă care tocmai cu asta se ocupa. Au luat legătura cu firma respectivă, reprezentată de doi bărbați, unul care pretindea că este din Constanța, iar celălalt că este din județul Neamț, s-au întâlnit, s-au înțeles, au urcat mașina pe trailer și au trimis-o spre Satu Mare. Pentru asta au achitat și suma de 650 de lire pentru care li s-a oferit o chitanță.

  Mașina a pornit din Anglia, mai precis din Londra, sâmbătă. Problema este că a trecut o săptămână, și mașina nu a ajuns la Satu Mare.

  După ce au întrebat în stânga și în dreapta, sătmărenii au constata că nu sunt singurii țepuiți în acest fel. Cel puțin patru români din Anglia au pățit la fel. Adică au predat mașinile celor doi și nu le-au mai văzut niciodată.

  Cei doi țepari au o camionetă Mercedes cu numere de Italia, CT 21…., și o platformă cu numere de Cluj, închiriată de la o firmă din Cluj.

  Deși au dat mașina în consemn la frontieră, atât sătmărenii, cât și ceilalți păgubiți nu cred că își vor mai vedea mașinile vreodată.

  Ei cred că mașinile nici nu au părăsit Marea Britanie. Aceste mașini au fost deja dezmembrate și ori sunt vândute bucată cu bucată, ori au fost reansamblate altfel.

  Astfel, ca o ironie a sorții, familia din Satu Mare a plătit 650 de lire pentru…a li se fura mașina de 7.000 de euro.

  Așadar, ATENȚIE! Să nu pățiți la fel.

  DISTRIBUIȚI să afle cât mai multă lume!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img