More


  TRAGEDIE. Un OȘAN a MURIT în urma unui grav ACCIDENT. Nu a avut nicio ȘANSĂ

  =

  Un tânăr oșan din orașul Negrești Oaș a decedat în urma unei tragedii produsă pe șosele. A fost victima unui grav accident de circulație în urma căruia nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

  Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată marți seara, la ora 21:05, prin apel 112 despre faptul că în comuna Poiana Stampei, a avut loc un accident rutier cu victima. B. M. de 33 ani din Negrești Oaș, județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Audi pe DN 17 Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Suceava, din cauza vitezei excesive și neadaptată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a răsturnat în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un stâlp EON. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului.

  Cadavrul fost depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării unei autopsii medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor decesului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img