More


  Un tânăr de 19 ani a decedat după ce s-a speriat din cauza unui scandal

  - Advertisement -

  Dramă de proporţii în familia unor sătmăreni. Fiul lor, în vârstă de numai 19 ani, a decedat sâmbătă seara în timp ce se afla la un club de pe strada Cuza Vodă din municipiul Satu Mare, după ce s-a speriat în urma uni scandal la care a asistat în local.

  Scandal în local
  Astfel, sâmbătă seara, tânărul de 19 ani a ieşit, împreună cu alţi prieteni, la un club din municipiul Satu Mare pentru a se relaxa şi socializa.

  La un moment dat, în club a izbucnit un scandal între un bărbat, în vârstă de 27 de ani, şi un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani. Cei doi s-au lovit cu sălbăticie şi, în timpul încăierării probabil că au ajuns şi în yona mesei în care se afla tânărul de 19 ani.

  În urma scandalului, bărbatul de 36 de ani a fost lovit la cap, astfel că cineva a chemat intervenţia Ambulanţei. Doar că, în momentul în care Ambulanţa a ajuns la faţa locului, echipajul a trebuit să ofere primul ajutor tânărului de 19 ani.

  A făcut infarct
  Acesta, cunoscut de prieteni ca fiind cardiac, s-a speriat din cauza agitației create în jurul scandalului, și a făcut infarct. Echipajul medical de prim-ajutor a reușit, în primă fază, să îl resusciteze pe tânăr. Doar că, ulterior, acesta a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

  Băiatul a murit la spital, după aproximativ o oră.

  Lumânări în faţa localului
  Duminică seara. yeci lumânări au fost aprinse în această seară în faţa clubului unde a murit tânărul de 19 ani. Prietenii şi rudeniile au adus lumânări, flori, o icoană şi fotografii cu el, pe care le-au pus în faţa clubului, şi şi-au adus aminte de cel ce era alături de el până aseară.

  Tânărul mort în urma scandalului de sâmbătă seara dintr-un club din municipiul Satu Mare era un băiat îndrăgit de multă lume. Kristian era cunoscut ca fiind un om bun cu toți cei apropiați ai săi.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img