More


  VIDEO-FOTO. Adrian Albu: “Am votat pentru viitor, pentru o Românie Normală’

  - Advertisement -

  Unul dintre primii votanţi din judeţul Satu Mare a fost preşedintele PNL Satu Mare, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu. Acesta a fost însoţit la urne de soţia sa.

  După ce şi-a exercitat dreptul la vot, Adrian Albu a declarat că a votat pentru viitor, pentru o Românie normală.

  “Având de ales între trecut şi viitor, am votat cu viitorul, am votat cu o Românie normală, o Românie în care să poată trăii şi copii, şi nepoţii noştri, şi să ne aducem fraţii acasă”, a declarat Adrian Albu după ce a ieşit de la urne.

  Preşedintele PNL Satu Mare este impresionat de numărul mare de votanţi din diaspora cărora le mulţumeşte pentru mobilizare.

  “Sunt absolut impresionat de prezenţa uriaşă la vot a celor din diaspora şi le mulţumesc de mobilizrea de care dau dovadă. Probabil că “ăştia” s-au supărat şi s-au hotărât să vină în număr cât mai mare ca să demonstreze că sunt aproape de ţară. Vă mulţumesc tuturor şi le mulţumesc lor, în primul rând, pentru devotamentul şi patriotismul de care dau dovadă. Şi îndemn pe totă lumea astăzi să iasă în număr cât mai mare la vot. Aţi exercita votul este un drept constituţional pentru care au luptat şi au murit înaintaşii noştri”, a mai afrimat Adrian Albu după vot.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img