More


  VIDEO-FOTO-EVENIMENT. Porţi Deschise la Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare

  - Advertisement -

  Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare a organizat joi, 14 noiembrie 2019, evenimentul “Porţi deschise-Împreună pentru sănătate”. Aflată deja la a treia ediţie, acţiunea îşi propune informarea populaţiei cu privire la activitatea instituţiei noastre, prilej cu care vor fi abordate teme de interes din domeniul asigurărilor sociale de sănătate.

  Eveniment dedicat vârstnicilor

  Cea de a treia ediţie a Zilei Porţilor Deschise de la CAS satu Mare a fost dedicată persoanelor vârstnice. Astfel că, la acest eveniment au participat reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, ai Ligii pensionarilor “Unirea”, a Asociaţiei Cadrelor Militare în Retragere şi în Rezervă, a Asociaţiei “Prietenia” a pensionarilor maghiari, precum şi a Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice.

  Atât preşedintele Asociaţiei Judeţene a Persoanelor Vârstnice, Livia Haidu, cât şi preşedintele Consiliului Judeţean a Persoanelor Vârstnice, col Gheorghe Strâmb, au apreciat iniţiativa conducerii Casei de Asigurări de Sănătate. Consideră că astfel de acţiuni sunt benefice pentru buna informare a persoanelor vârstnice din judeţ în ceea ce priveşte un subiect atât de important pentru vârstnici, sănătatea.

  Prezentări făcute de conducerea CAS

  După o scurtă introducere făcută de purtătorul de cuvânt al CAS Satu Mare, Viorica Shibata, preşedintele Georgeta Pop, a făcut o scurtă prezentare a instituţiei, adăugând faptul că în judeţul Satu Mare sunt circa 270.000 de asiguraţi.

  De asemenea, directorul Relaţii Contractuale din cadrul CAS Satu Mare, Mihaela Curta, a făcut o prezentare succintă beneficiarilor şi furnizorilor de servicii medicale.

  Nu în ultimul rând, medicul şef al instituşţiei, Ravega Gliga, a făcut cunoscut cele mai importante programe derulate prin Casa de Asigurări de Sănătate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img