More


  VIDEO/FOTO. JAF la un cazino. Tâlharul, PRINS la Satu Mare

  - Advertisement -

  Jaf surprins de camerele de supraveghere la un cazinou electronic din Galați. Un individ, de 35 de ani, l-a amenințat cu un cuțit pe angajatul firmei și a furat 6000 de lei. A încercat să fugă din țară pe la Vama Petea, dar polițiștii au reușit să îl prindă chiar înainte să treacă granița.

  Individul a intrat în sala de jocuri, l-a amenințat pe angajat cu o armă albă, apoi i-a furat banii și a dispărut, potrivit Stiri.tvr.ro.

  După jaf, bărbatul de 35 de ani și-a dat seama că singura șansă să scape de autorități este să fugă din țară. A încercat să treacă granița pe la Vama Petea din Satu Mare, în timp ce încerca să fugă din țară, dar fusese deja dat în consemn la frontieră.

  ”Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din România, pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

  Marți, 19 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din România, I.R., în vârstă de 35 de ani, din județul Galați.

  La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis, în data de 18 noiembrie 2019, un mandat de aducere de către I.P.J. Galați, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

  Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul de presă al Poliției de Frontieră.

  Bărbatul a ajuns în față judecătorilor, care au decis arestarea lui.

  În cazul în care bărbatul va fi găsit vinovat pentru tâlhărie calificată, riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

  Imagini din timpul JAFULUI puteți urmării în acest VIDEO  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img