More


  VIDEO/FOTO. Noul sediu RAR Satu Mare, INAUGURAT de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Un sediu ULTRAMODERN

  - Advertisement -

  Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat astăzi la Satu Mare unde a inaugurat noul sediu al reprezentației județene a Registrului Auto Român. Noul sediu, în valoare de peste 13 milioane de lei, este unul ultramodern, care va oferi servicii de excepție sătmărenilor care îi vor trece pragul.

  La festivitatea de inaugurare al noului sediu al RAR Satu Mare, pe lângă ministrul Răzvan Cuc, au mai fost prezenți, printre alții, ministrul Apărării, sătmăreanul Gabriel Leș, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, directorul RAR, George Adrian Dincă, secretarul de stat în ministerul Finanţelor, Florin Iura, prefectul Darius Filip, directorul RAR Satu Mare, Cristian Darie, dar și fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, Aurelia Fedora, primarul oraşului Negreşti Oaş, fostul președinte al Consiliului Județean, Arpad Csehi, sau fostul vicepreședinte al același instituții, Mircea Govor, actualmente președinte executiv al PSD Satu Mare, cel care a avut un aport deosebit pentru atragerea de fonduri necesare construirii noului sediul al RAR la Satu Mare.

  Ministrul Răzvan Cuc a fost întâmpinat, la intrarea în sediul RAR, cu pâine și sare, apoi a fost tăiată panglica inaugurală.

  În continuare, protopopul Ioan Socolan și preotul Tiberiu Vălean au oficiat o slujbă de sfințire a noului sediu al RAR, sfințind atât clădirea cât și pe cei prezenți.

  ”Mă bucur foarte mult să fiu astăzi prezent aici la inaugurarea noului sediu RAR de la Satu Mare, din mai multe motive. În primul rând pentru că este vorba despre un proiect pe care noi l-am propus în planul de investiții din anul 2017, și când spun noi mă refer la Guvernul PSD.  Este un sediu care este foarte important pentru că vine să deservească și să dubleze numărul autoturismelor care vor intra la verificat la RAR, față de sediul precedent, care era precar ca și dotări. Aici este vorba despre o investiție de 13,5 milioane de lei, bani alocați de către Guvern pentru construcția acestui sediu nou, modern, care vine să aducă plus valoare serviciilor care vor fi oferite pentru sătmăreni. Un alt motiv pentru care mă bucur că ma aflu astăzi aici este că actuala locație se află vizavi de un alt obiectiv pe care Guvernul PSD l-a susținut prin fonduri și inclusiv prin prezența mea pe șantiere, este vorba despre Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare, un proiect care are o evoluție bună”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

  Începând de mâine, clienții sunt așteptați la noua locație a Reprezentanței Satu Mare a Registrului Auto Român de pe strada Careiului, nr. 266 din municipiul Satu Mare.
  Schimbarea sediului a fost generată de necesitatea modernizării spațiilor destinate clienților, de extinderea zonelor de acces, dar și de dublarea liniilor tehnice de lucru.

  Odată cu construirea noului sediu, conducerea RAR a investit și în modernizarea echipamentelor tehnice. RAR Satu Mare va dispune de nouă tehnologie, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare pentru programări va fi redus considerabil.

  Suprafața totală a terenului este de 10.070 mp, suprafața clădirii este de 857 mp, iar suprafața totală desfășurată a clădirii de 1.245 mp.

  Durata construcției a fost de 17 luni. Valoarea totală a investiției este de 13.417.229 lei (fără TVA), bani care au provenit exclusiv din surse proprii (bugetul de investiții al RAR).

  Construcția este una modernă, cu imagine dinamică, dar care ține cont de fluxul de oameni, specific unei reprezentanțe RAR și de necesitatea ca personalul instituției să nu se intersecteze cu clienții.

  „Consider că modernizarea reprezentanței RAR Satu Mare este în primul rând o chestiune de respect pentru clienții care ne calcă pragul. Ne dorim ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt și petrecut în condiții optime. Angajații noștri vor efectua prestațiile cu eficiență maximă, datorită prezenței celor două linii integrate, care permit parcurgerea tuturor etapelor verificării și adunarea completă a informațiilor despre vehicul pe un singur buletin, care se tipărește la final, după terminarea activității tehnice. Rămânem consecvenți, așadar, în demersurile noastre de a oferi clienților cele mai bune servicii”, transmite directorul RAR George Adrian Dincă.

  Unul dintre artizanii acestei investiții este nimeni altul decât fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, actualul preşedinte executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, care și-a adus un aport deosebit pentru ca investiția privind construirea noului sediul al RAR la Satu Mare să fie finanțată de către Guvernul României.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img