More


  VIDEO/FOTO. SĂRBĂTOARE Praznic DEOSEBIT pentru credincioșii din Gelu. Slujbă cu 12 preoți de Sfântul Mina

  - Advertisement -

  Pentru credincioșii ortodocși din localitatea Gelu, astăzi a fost o zi specială. A fost sărbătorit cel de-al doilea hram al bisericii: Sfântul Mina.

  La slujba oficiată în biserica ortodoxă din localitatea Gelu au slujit 12 preoți în frunte cu protopopul de Carei, Florian Mocan, Arhimandritul Ilieș Pantelimon de la Mănăstirea Sfânta Ana Rohia, Protosinghelul Varlaam de la Manastirea Sfanta Ana Rohia, și preotul paroh, Marius Bota. Răspunsul la Liturghie a fost dat de colegii de școală ai fiului preotului din Gelu.

   

  În predica sa, protopopul Florian Mocan a vorbit despre ceea ce trebuie să facă un creștin în fața lui Dumnezeu, dar și despre sfântul Mina și despre viața acestuia.

  De asemenea, preotul paroh Marius Bota, a mulțumit tuturor preoților aflați la slujbă pentru participare, dar a mulțumit și tuturor celor care au pus umărul la organizarea acestei frumoase sărbători la Gelu.

  Praznicul din colonia moților s-a încheiat cu o agapă creștină venită ca o donație din partea unui credincios din localitatea Gelu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img