More


  VODEO/FOTO. EXPLOZIE la Satu Mare. Un apartament a SĂRIT ÎN AER

  =

  O bubuitură puternică a tulburat, astăzi după-amiază liniștea locuitorilor din zona bulevardului Cloșca. S-a produs o deflagrație în urma căruia un apartament a sărit în aer. Locatarii blocului au fost evacuați. A fost solicitat și elicopterul SMURD.

  Explozia s-a produs, în această după-amiază la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe.

  În urma deflagrației au rezultat patru victime, dintre are două (un bărbat și o femeie) cu arsuri si două cu atac de panică.

  Ulterior, s-a solicitat elicopter SMURD pt a prelua o victimă, bărbat de 30 de ani.

  Și a doua victimă, o femeie în vârstă de 30 de ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arși din București.

  De asemenea, din blocul în care s-a produs explozia au fost evacuate 25 de persoane.
  Echipajele medicale au preluat victimele cu arsuri si le-au transport la UPU Satu Mare.

  Din primele estimari, 19 locuințe au fost afectate.

  Din primele cercetări, cauza probabilă de producere a deflagrației a fost o acumulare de gaze în interiorul locuinței, iar sursa de aprindere: flacără deschisă (nu se cunoaște de la ce era flacăra).

  Din fericire, structura de rezistenta nu este afectata. Urmează să se permită accesul locatarilor în locuințe însoțiți de pompieri pentru a se decide dacă vor rămâne sau solicita cazare. Spatiile de cazare sunt pregatite.

  O autospecială cu echipamente specifice de iluminat va rămâne pe timpul nopții pt a asigura iluminarea întregului imobil. Alimentarea cu gaz și energie electrică va rămâne sistată în cursul nopții.

  Locatarii au primit mâncare și apă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img