More


  FOTO. Forțe PROASPETE la JANDARMERIA sătmăreană. Trei absolvenți, la Satu Mare

  - Advertisement -

  Echipa jandarmeriei sătmărene întinerește. Începând de astăzi, trei absolvenți ai școlilor militare de subofițeri vor contribui la sporirea siguranței sătmărenilor.

  În cadrul unui ceremonial organizat la nivelul inspectoratului, comanda unităţii le-a adresat celor trei tineri absolvenți: serg. maj. Roșu Daniela, serg. maj. Sabău Dan și serg. maj. Ficuț Gabriel, un cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare, dorindu-le succes în cariera care începe în cadrul structurilor de ordine publică.

  De asemenea, a fost stabilit programul imediat de integrare a acestora în echipa jandarmeriei sătmărene, tutorii profesionali (stabiliți dintre cadrele cu cea mai mare experiență) fiind cei care îi vor ghida în activitatea profesională și îi vor ajuta să-și pună în valoare cunoștințele dobândite pe parcursul studiilor.

  În cadrul aceluiași ceremonial, un ofițer și trei subofițeri au fost avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultatele foarte bune înregistrate în activitatea profesională.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img