More


  Şedinţa Colegiului Prefectural la Satu Mare

  =

  Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a prezidat şedinţa lunară a Colegiului Prefectural de vineri, 29 noiembrie 2019.
  În prima parte a şedinţei, prefectul şi preşedinţele Biroului Electoral Judeţean Satu Mare pentru alegerile prezidenţiale, judecătorul Grigore Surd au făcut precizări finale privind modul în care s-a desfăşurat procesul electoral, mulţumind tuturor celor implicaţi în desfăşurarea scrutinului.
  Totodată, în cadrul şedinţei de astăzi, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Nicolae Dumuţa a vorbit despre controalele derulate în supermarketuri, în contextul pregătirii pentru sărbătorile de iarnă, cât şi despre necesitatea examenelor trichineloscopice specifice, în cazul tăierii porcilor. De asemenea, acesta a prezentat situaţia actualizată a pestei porcine în judeţul Satu Mare.
  La punctul “Diverse”, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip le-a mulţumit tuturor celor implicaţi în gestionarea situaţiei nefericite de pe bulevardul Cloşca din municipiu, unde miercuri, 27 noiembrie 2019, a avut loc o explozie la un bloc de locuinţe.
  În final, acesta a transmis tuturor şefilor de deconcentrate invitaţia de a participa la manifestările ce se vor desfăşura duminică, 1 decembrie 2019, la Satu Mare, cu prilejul Zilei Naţionale a României.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img