More


  FOTOGALERIE. ADEVĂRUL! Reparațiile de pe Octavian Goga, FINALIZATE săptămâna aceasta Primăria a anunțat că va REAMENAJA și intersecția BURDEA

  - Advertisement -

  Lucrările de reparații pe bulevardul Octavian Goga vor fi finalizate săptămâna aceasta, au anunțat reprezentanții Primăriei. Lucrările sunt realizate în proporție de peste 90%, iar după finalizarea acestora, Primăria va continua cu lucrările și reamenajarea intersecției Burdea.

   

  ” ȘTIRE FALSĂ lansată pe un site- clonă specializat pe răspândirea de fake news! Lucrările de pe bulevardul Octavian Goga nu se întrerup. Dimpotrivă, lucrările sunt într-un stadiu foarte avansat. După finalizarea lucrărilor vom continua cu reamenajarea intersecției Burdea.”, a anunțat Primăria pe pagina oficială de Facebook.

  Reparațiile pe bulevardului Octavian Goga s-au realizat în trei etape. Anul trecut au fost realizate pe porțiunea dintre magazinul Superco și pasajul de cale ferată, după care Apaserv a realizat reabilitarea colectorului de pe Octavian Goga.

  În ultima etapă, au fost executate lucrările pe porțiunea dintre pasajul de cale ferată și intersecția Burdea.

  După ce vor fi finalizate lucrările pe b-dul Goga, acestea vor continua și în intersecția Burdea, care va fi și reamenajată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img