More


  2 accidente rutiere în lanț într-o singură zi

  =

  La data de 28.08.2020, în jurul orei 16:12,  polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN19, soldat cu rănirea ușoară  a unei persoane.

  În fapt, un bărbat de 46 de ani, din Tăşnad, care conducea un autoturism între localitățile Doba şi Decebal,  pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 36 de ani, din Carei. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare.

  În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară  a  conducătorului auto din Satu Mare.

  Conducătorii celor trei autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative; totodată acestora le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

  Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.

   

  În data de 28.08.2020, în jurul orei 14.30,  polițiștii rutieri careieni au soluționat un eveniment rutier produs între localitățile Moftinu Mic și Carei, soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

  Verificările la fața locului, au relevat faptul că un bărbat de 69 de ani, din Carei care conducea un  autoturism pe DN19, nu a respectat obligația conducătorului auto ce urmează a fi depășit, respectiv de a circula cât mai aproape de marginea din dreapta a părții carosabile pe care se deplasează, intrând astfel în coliziune cu un autoturism care se afla în depășirea sa, condus de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Giroc, județul Timiș.

  În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din Carei și a unei tinere de 26 de ani, pasageră în autoturismul condus de timișorean.

  Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ; totodată le-au fost recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img