More


  Spectacol pe patru roți în CENTRU NOU! Etapa a 2-a a Campionatului de Rally Sprint NU l-a avut la ”butoane” pe directorul ACR , David Seletye! Acesta a urmărit cursa de acasă fiind imobilizat la pat!

  - Advertisement -

  Sucursala ACR Satu Mare, Clubul Sportiv Auto Karting Rider’s, cu sprijinul Consiliului Local Satu Mare, sub egida Comisiei Nationale de Automobilism si Karting din cadru Automobil Clubului Roman, a organizat, sâmbătă 1 august, a doua etapa a Campionatului International de Rally Sprint 2020.  Etapa a doua a Campionatului, aflat anul acesta la a XV-a ediție, a avut loc  in centrul nou din municipiul Satu Mare, pe Bulevardul Transilvania, deja celebru pentru competițiile automobilistice ACR.

  Vremea frumoasă a adunat pe parcursul concursului sute de sătmăreni pe dig, dornici să privească după mult timp un spectacol sportiv.

  Iar piloții au încins la maxim motoarele pentru a scoate timpi cât mai buni și pentru a avea la final o clasare în puncte .

  Cel mai bun timp l a avut campionul sălăjean, Szabo Robert, pe Subaru Impreza, acesta terminând circuitul în 1 min 00 sec 47 mm…În clasament la general a fost urmat de Gindele Emerich din Carei, Farcău Cătălin și Steczka Florin din Satu Mare.

  Acest tip de competitie este dedicata atat pilotilor avansati cat si celor debutanti, dornici de a-si prezenta abilitatile de piloti, noile achizitii si noile imbunatatiri aduse masinilor de concurs  .

  Directorul ACR, David Seletye   imobilizat la pat din cauza unui accident

  Competiția a fost organizată excelent și în acest week end chiar dacă directorul ACR Satu Mare, David Seletye nu a putut fi prezent decât la început .

  David Seletye are o fisură la coloana vertebrală după un accident de circulație suferit zilele trecute.

  ”Sunt imobilizat cel puțin o lună la pat. Știu că pare ciudat pentru mulți, dar chiar am avut parte de un stupid accident de circulație. Pe drumul spre Lazuri, mergeam spre firma Ali Baba și brusc mi a apărut în față o mașină care a încercat să ocolească o groapă. Am tras repede dreapta –stânga de volan pentru că nu am vrut să intru frontal în el dar n-am anticipat că void a și eu într-o groapă mare care mi-a spart efectiv roata și apoi n-am mai putut controla mașina și am ajuns în șanț.Noroc că nu am lovit un cap de pod.” Ne-a spus directorul ACR Satu Mare, David Seletye. Acesta e extreme de mâhnit că șoferul autoturismului care i a apărut brusc în față și care a provocat accidental nici măcar n-a oprit să vadă care e starea lui de sănătate.

  ”Încerc să-mi amintesc ce marcă de mașină era . Nici măcar n-a oprit să-mi dea o mână de ajutor. A dispărut pur și simplu. Sper să mi revin complet și să pot încet să-mi reiau viața normașă” a mai spus Seletye care a ținut să mulțumească staffului de organizare și mai ales familiei.

  ”De trei ani am încercat să-i implic tot mai mult pe cei din jurul meu în organizare. Iată că se poate și fără mine. Am urmărit online tot ce s-a întâmplat în centru nou și mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a ferit de evenimente neplăcute” a încheiat David Seletye.Sănătate maximă îi dorim și noi , redacția sport a GNV.

  CLASAMENTE

  Juniori

  1.Balog Dominik                Satu Mare           Honda Civic

  2.Temian Mihai Calin      Satu Mare           Toyota Passeo

  3.Pal Tudor         Cluj Napoca        Opel Corsa

  4.Kui Márk Ferenc           Satu Mare           Honda CRX

  CLASA DH1 și DH2

  1.Rednic Cristian               Baia Mare            Dacia 1310

  1.Manole Danut               Baia Mare            Renault Clio

  2.Suciu Adrian   Baia Mare            Mazda MX5

  3.Moldovan Liviu              Baia Mare            Peugeot 206

  4.DH2    Badea Ionut       Oradea Toyota Corolla

  CLASA AH1

  1.Kui Ferenc       Satu Mare           Honda CRX

  2.Pal Raul             Cluj Napoca        Opel Corsa

  3.Tivadar Sorin  Baia Mare            Citroen V2 Vts

  Clasa AH2

  1.Orha Claudiu Gavril      Baia Mare            Peugeot 206

  2.Petras Ervin    Satu Mare           BMW E36

  3.Filip Mihai        Baia Mare            Peugeot 306

  Clasa AH3

  1.Gindele Emerich           SM/Carei             Mazda MX5

  2.Stecka Florin   Satu Mare           BMW 318

  3.Farcau Catalin                Satu Mare           BMW 325

  DPEN

  1.Szabó Róbert Zalau     Subaru Impreza                0

  2.Gindele Emerich           SM/Carei             Mazda MX5

  3.Farcau Catalin                Satu Mare           BMW 325

  4.Stecka Florin   Satu Mare           BMW 318

  5.Orha Claudiu Gavril      Baia Mare            Peugeot 206

  6.Heredea Cristian           BH/Sinmartin     BMW E30  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img