More


  MOBILIZARE!!! ÎMPREUNĂ PENTRU David Mare, ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ!!!

  Dragi sătmăreni,
  Un tânăr (14 ani) sportiv de excepție din Satu Mare are nevoie de ajutorul nostru. Se luptă cu o boală cruntă.
  David Mare, un elev si sportiv de exceptie, în vârstă de 14 ani, din Satu Mare, multiplu campion European si Mondial WUKF, membru al Clubului Sportiv Karate Zanshin Satu Mare are nevoie de ajutor urgent, după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă.
  David are nevoie de ajutorul nostru şi de implicarea noastră în lupta lui cu cancerul, Sarcom Ewing, ce s-a instalat pe osul lung al mâinii stangi. El a început curele de chimioterapie in Aprilie 2020 in Cluj, imediat ce s-a descoperit aceasta afectiune, a fost operat la finele lunii August 2020 in Italia si i s-a facut transplant de grefa de os. Costurile transplantului, care au fost suportate de familie, au ajuns la 26 000 EUR”, arată apelul lansat pe paginile de socializare.
  Din pacate, in urma biopsiei, a rezultat faptul ca are nevoie urgenta de transplant de celule stem . Costul transplantului conform facturii emise de aceeasi clinica din Italia, este de 73,000 EUR.
  ​Asociația Uniți pentru Satu Mare, consecventă scopului pentru care a fost înființată este alături de David Mare în aceste vremuri de grea încercare.
  ​Toate sumele de bani care s-au strâns și se vor strânge în contul asociației vor fi utilizate exclusiv pentru David Mare, precum și pentru ajutorarea persoanelor defavorizate, copii și bătrâni.
  Stimați sătmăreni,
  ​​
  ​Garanția reușitei suntem noi toți, uniți!, iar suportul moral îl reprezintă faptele noastre, marcate de iubire, grijă și respect față de toți sătmărenii.
  ​​
  Datele necesare pentru efectuarea donațiilor sunt următoarele:
  ASOCIAȚIA UNIȚI PENTRU SATU MARE
  Sediul: str. Tudor Vladimirescu nr. 2 ap. 9 Satu Mare.
  Cont bancar: RO06UGBI0000342012203RON
  Garanti BANK Satu Mare.
  CUI: 39764070
  Dumnezeu să ne ajute și să ne aibă pe toți în paza Lui!
  Asociația Uniți pentru Satu Mare, prin av. Claudiu Ținca – președinte
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img