More


  Anunt de mediu comuna Moftin

  - Advertisement -

  COMUNA MOFTIN, cu sediul în sat Moftinu Mic, str. Principală nr. 219, comuna Moftin, titular al proiectului Dezvoltarea rețelei de gaze naturale din zona de nord-vest prin implementarea unor soluții inteligente de distribuție a gazelor naturale în comuna Moftin, județul Satu Mare” propus în comuna Moftin, localitățile Moftinu Mare, Ghilvaci, Sânmiclăuș și Domănești, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat.

  Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, la următoarea adresă de internet: http://apmsm.anpm.ro.

  Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img