More


  Amical: Recea lui Fabian bate Recolta lui Iuhas! ACS Comuna Recea-Dorolț 2-0!

  - Advertisement -

  Amical cu un rezultat oarecum previzibil jucat sâmbătă la Iclod între ACS Comuna Recea și Recolta Dorolț.

  Formația de Liga a 2-a, preluată din această iarnă de Florin Fabian a învins formația de Liga a 4-a din Satu Mare, Recolta Dorolț cu 2-0. Golurile au fost marcate de Batin(43) și Mărieș (55).

  Maramureșenii au înscris câte un gol pe repriză și au dominat, firesc partida.

  ”Un meci bun pentru noi cu un adversar clar superior nouă. Dar suntem mulțumiți de modul în care băieții după atâta pauză, s-au mișcat în teren. Sperăm să putem începe și noi campionatul în martie , ne pregătim pentru acest nou start „ ne a spus Cosmin Iuhas, antrenorul celor de la Recolta Dorolț.

  Recolta s-a despărțit în această iarnă de portarul Alex Cadar, transferat la CSM Satu Mare dar l-a luat de la formația sătmăreană pe atacantul Bogdan Faur.

  De remarcat că fostul mijlocaș al Olimpiei, Romariu Rus s-a despărțit de Recea și a ajuns acum la Poli Timișoara. În lotul lui Florin Fabian au rămas însă, Brata, Micaș și Văsălie, toți trei trecuți prin fotbalul sătmărean , la Olimpia sau LPS Satu Mare.

  Recolta Dorolț își continuă pregătirile pentru sezonul de liga a 4-a și va juca sâmbătă o partidă de verificare cu Sportul Șimleu iar apoi e programată o dublă cu Nușfalău ( liga 4 a Sălaj).

  ”Un meci bun pentru noi pe un teren sintetic excelent la Iclod și o bază sportivă deosebită. Nu avem prea mult timp de pregătire, pe 20 februarie jucăm cu Concordia Chiajna în Liga a 2-a ” ne-a spus Florin Fabian , antrenorul celor de la Recea.

  Recolta Dorolț- Duca-Vincze Levi,Szantai,Aspru,Iuhas,Vonet,Fechete,Vincze David,Faur,Robotin,Aranyos. Au mai jucat Rapolti,Mester ,Lapuste ,Pop Patrik,Pașca. Antrenor Cosmin Iuhas.

  ACS Comuna Recea: Răilean-Lihet, Cordoș, Burdeț, Ispas-Micaș, Bura, Chinde-Lung,Batin, Brata ( repriza 1)

  Bota-Potcoavă,Urs,Simion, Ispas-Văsălie, Secui, Mărieș-Jucan,Coman, Balha.( repriza 2)

  ACS Comuna Recea mai are programate în această săptămână amicale cu Arieșul Turda , miercuri ora 14 ir, sâmbăta cu Reghin., ambele meciuri la Iclod.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img