More

    TEATRU. Spectacol în Sala Mare a Teatrului de Nord: „Pasiunea lui Narcisse Mondoux”

    „Pasiunea lui Narcisse Mondoux”, o piesă a „decanului dramaturgilor canadieni” Gratien Gélinas, a avut mai bine de 500 de reprezentații în Canada, dar și pe scene ale teatrelor din New York. O comedie pe care autorul o recomandă pentru unicul scop de face publicul să râdă, o poveste de iubire și tandrețe, implicând un instalator recent pensionat și o femeie din același orășel, pe care el o adoră dintotdeauna și care, în urma faptului că tocmai a devenit văduvă, devine „reciclabilă”, din fericire pentru el și, poate, și pentru ea.

    ”Așteptăm publicul să descopere amuzanta poveste de amor dintre cei doi protagoniști, pe scena Teatrului de Nord, în Sala Mare, vineri 29 ianuarie 2021, de la ora 19.00”, spun cei de la Teatru de Nord.

    Locurile se pot rezerva prin email la agentie.teatruldenord@gmail.com, sau la telefon 0261712106 (de luni până vineri între orele 10.00 – 17.00 și sâmbătă între 10.00 – 13.00). Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 25 lei (studenți, elevi, pensionari).

    PASIUNEA LUI NARCISSE MONDOUX de Gratien Gélinas – Un spectacol de Cristian Ioan; Traducere și adaptare: Zeno Fodor

    Distribuția:

    Narcisse Mondoux – Radu Botar

    Laurencienne Robichaud – Carmen Frățilă

    Tancrède Marsolais – Cristian But

    Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de siguranță, accesul în spațiul destinat publicului este permis doar după măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire indicate de personalul de sală.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE