More


  FOTOGALERIE. Sătmărean DECEDAT în urma unui grav INCENDIU.

  - Advertisement -
  Un sătmărean și-a pierdut vița în urma unui cumplit incendiu, produs joi seara la o unitate de pe strada Magnoliei din județul Satu Mare.
  În jurul orei 22:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la un operator economic, în municipiul Satu Mare.
  La fața locului s-au deplasat un ofițer și 15 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, două ambulanțe SMURD, un TIM (terapie intensivă mobilă) și un EPA (echipaj de prim ajutor) și în sprijin a intervenit o autospecială de capacitate mare.
  La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacară la nivelul acoperișului.
  Din nefericire, în anexa atașată halei se afla o victimă de sex masculin care a fost declarată decedată.
  Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric, la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
  A ars construcția din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 100mp și s-au degradat 9 geamuri, 2 uși, învelitoarea acoperișului din tablă și 3 aparate de fitness.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img