More


  Polițiștii rutieri tau în carne vie

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 19-21 februarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale.

  Astfel, în perioada 19-21 februarie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  109 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 29 conducători auto și au ridicat 9 certificate de înmatriculare.

   

  Exemple:

  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 17 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 103-123km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 70 km/h.

  Cinci conducători auto au efectuat manevra de depășire neregulamentară în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”.

  Doi conducători auto, ambii din județul Satu Mare au fost depistați pe raza municipiului, la volanul autoturismelor, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat valori de 0,09, respectiv 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img