More


  Anul 2021 se anunţă promițător pentru comuna Moftin

  - Advertisement -

  Chiar dacă anul 2020 a fost unul deosebit de greu din cauza pandemiei de coronavirus, anul 2021 se anunță a fi unul promițător pentru comuna Moftin. Potrivit primarului Gheorghe David, cel mai important aspect din punct de vedere al ridicării condițiilor de trai al locuitorilor comunei ar fi extinderea rețelei de gaz pentru toate satele comunei.

  “În data de 30 decembrie, pentru Programul Operațional INFRASTRUCTURA MARE – POIM -extinderi de rețele de gaz, Moftinu Mare, Ghilvaci, Sânmiclăuș și Domănești, am depus cerere de finanțare, pentru care de asemenea s-a muncit foarte mult. Am depus acest proiect pentru extindere rețele de gaz, care presupune aproximativ 17 km de rețele și o mărire de capacitate a unui spațiu de reglare și măsurare.
  Pentru 2021 ne propunem să finalizăm și noi, și constructorii, sala de sport. Poate reușim, sperăm să reușim, vremea nu prea este de partea noastră. Suntem în licitație, nu noi, ci Compania Națională de Investiții cu realibilitare Cămin Cultural Domănești. Sperăm ca cel târziu în luna martie, aprilie, să avem autorizație de construcție și ordin de începere și în paralel lucrăm la celălalt proiect european care în implementare. Este vorba despre trei dispensare, în trei locații diferite, in trei localități diferite, Domănești, Moftinu Mic si Moftinu Mare, din care cel din Moftinu Mic este centrul medical, tot proiect european, cu un partener din Ungaria. Mergem înainte și sperăm să terminăm în termenele stabilite, în perioada în care ne-am angajat în proiect deși este o perioadă mai diferită acum, din cauza pandemiei”, a precizat Gheorghe David, primarul comunei Moftin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img