ATENȚIE. Bani falși în județul Satu Mare!Mai multe bancnote false de 50 euro circulă în județul Satu Mare, iar până la prinderea falsificatorilor, oamenii suntr rugați să aibă mare grijă la banii pe care îi încasează.

Un taximetrist dorește să atragă atenția cu privire la banii falși care circulă în județ.

„Sâmbătă seara, în jurul orei 19:30 mă aflam într-o parcare de taxi și a venit un domn să îl duc o cursă relativ scurtă, și mi s-a prezentat cu o bancnotă în valută euro, și mi-a spus că nu are bani românești. Acest individ face parte dintr-un grup infracțional și caută să lovească taximetriștii și comercianții de pe piață, în special stațiile peco unde angajații mai schimbă câteodată valută, și nu în ultimul rând, comercianții de pe site-urile OLX, lajumate, okazii! I-am restituit acestuia restul în valuta românească, circa 200 lei. Țin să menționez că banii nu pot fi deosebiții de cei originali, fiind o copie unu la unu, și doar la casele de schimb se pot observa.

Nu e plăcut să vezi că muncești o zi, nici nu încasezi banii ăștia și vine un nemernic ca acesta și îți dă țeapă. Mai menționez că am fost doi păgubiți, încă un coleg. Am făcut sesizarea Poliției, bancnotele false fiind prezentate Poliției pentru cercetări.

Bărbatul are circa 30-40 de ani și este de etnie romă, la momentul respectiv purta o geacă muștarie și un pulover roșu cu negru, respectiv pantaloni de culoare închisă, 1.70 înălțime, aproximativ 85 kg”, a mărturisit taximetristul pentru PortalSM.

Toți cei care întâmpină astfel de situații sunt rugați să sune la numărul de urgență 112.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts