More


  Centru de gestionare a situațiilor de urgență modern

  - Advertisement -

  Consiliul Județean Satu Mare pregătește un centru de gestionare a situațiilor de urgență care va integra cele mai moderne mijloace de intervenție și tehnologii de comunicare, necesare misiunilor de salvare de vieți omenești și bunuri materiale.
  Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a semnat recent, cu reprezentantul executantului, contractul de proiectare și execuție pentru realizarea proiectului “Centru de Monitorizare, Coordonare Integrată și Suport în Situații de Urgență”. Beneficiarul direct al acestui proiect este Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Someș” Satu Mare.
  Centrul va fi realizat prin reabilitarea, modificarea, extinderea și supraetajarea construcțiilor existente pe strada Titu Maiorescu nr. 23-25 din municipiul Satu Mare, acestea fiind în administrarea ISU ”Someș”. Pe lângă modernizarea construcției, odată cu realizarea investiției va crește și diversitatea intervențiilor, se va îmbunătăți tehnica din dotare și se va moderniza sistemul de comunicații și tehnologia informației.
  Executantul are la dispoziție 27 de luni pentru finalizarea întregului proiect. Valoarea contractului este de 2.992.699,42 lei, fără TVA, iar fondurile sunt asigurate din bugetul local al județului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img