More


  FURT cu REPETIȚIE. Specializat pe MAGAZINE

  - Advertisement -

  Ieri, 3 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 53 de ani, din Vetiș, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt.

  Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana reținută, în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiul Satu Mare, la data de 13 ianuarie a.c., ar fi profitat de neatenția unei femei și i-ar fi sustras din buzunarul gecii un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 750 lei.

  De asemenea, aceeași persoană depistată de polițiști, în timp ce se afla în incinta unui supermarket din municipiul Satu Mare la data de 26 ianuarie a.c., ar fi profitat de neatenția unei alte femei și i-ar fi sustras un ghiozdan, lăsat nesupravegheat în căruciorul pentru cumpărături, cauzând un prejudiciu în valoare totală de aproximativ 2 300 de lei.

  Față de bărbatul în cauză polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img